Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اتاق خبر، به نقل از اتاق ایران، بهمن‌ماه سال 97 بود که سوئیسی‌ها چراغ سبز خود را برای تعامل با ایران از طریق کانال مالی مشترک با اولویت دارو و محصولات غذایی میان دو کشور اعلام کردند. همان زمان روزنامه فایننشال‌تایمز در گزارشی به نقل از یک نماینده وزارت دارایی سوئیس گزارش داد: «سوئیس ازآن‌جهت که عضو اتحادیه اروپا نیست، بخش گسترده‌ای در داروسازی دارد و به سنت بی‌طرفی در مناقشات سیاسی پایبند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل از امتیاز‌های ویژه‌ای برای میزبانی چنین ساختاری برخوردار است.»

دولت سوئیس 10 بهمن سال گذشته،در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که اولین پرداخت از طریق کانال تجاری این کشور با ایران برای ارسال دارو، به‌طور آزمایشی انجام‌شده است و به‌زودی به شکل کامل به جریان خواهد افتاد. تا اینکه امروز اعلام شد یک شرکت داروسازی سوئیسی نخستی معامله تحت کانال تجاری بشردوستانه جدید را با ایران  تکمیل کرده است.

شریف نظام مافی رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و سوئیس درباره جزئیات معامله سوئیس با ایران از طریق کانال بشردوستانه که گفته می‌شود برای نخستین بار انجام‌گرفته به «پایگاه خبری اتاق ایران» می‌گوید: هنوز جزئیات دقیق این تراکنش اعلام‌نشده است. تنها اطلاعات موجود این است که داروی مبادله شده، داروی سرطانی مربوط به ترانسفیوژن خون بوده است. طبعا فروشنده هم شرکت سوئیسی است و خریدار بیمارستان یا شرکتی از ایران است .

نظام‌مافی تاکید می‌کند: برخلاف آنچه که در رسانه‌ها عنوان شده، اما معامله مذکور در قالب این کانال، برای دومین بار است که انجام شده و به تأیید وزارت خزانه داری آمریکا رسیده و مجوز دارد. اولین محموله وارد شده هم از طریق این کانال از سوی شرکت نوارتیس و در فوریه 2020 انجام شد.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و سوئیس تصریح می‌کند: فعال شدن این کانال نشان می‌دهد که پول بانک مرکزی به این کانال مالی تزریق شده است که نشانه بسیار خوبی است. به این دلیل که 100 روز تا انتخابات آمریکا زمان مانده و اگر در این انتخابات «جو بایدن» پیروز شود، آنگاه تا ژانویه 2021 و روی کارآمدن دولت جدید آمریکا، این کانال مالی می‌تواند نقش حائز اهمیتی در مبادلات تجاری ایران و سوئیس ایفا کند.

 نظام مافی می‌افزاید: 50 شرکت سوئیسی که 90 درصد آنها جزو شرکت‌های تراز اول سوئیس هستند، برای تجارت از طریق این کانال اعلام آمادگی کرده‌اند که نشان می‌دهد شرکت‌های مطرح سوئیسی به خوبی آکاهند که تحریم‌های علیه ایران گذراست. حتی در تحریم‌های قبل و الان هم، شرکت‌های سوئیسی جزو آخرین شرکت‌هایی بوده‌اند که ایران ترک کردند. در حال حاضر هم بسیاری از شرکت‌های سوئیسی در ایران تولید دارند.

او خاطرنشان می‌کند : با این حال نباید منکر رکود حاکم بر تجارت ایران و سوئیس شد. اما طبعا این رکود در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی بسیار کمتر است.

 

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: ایران و سوئیس کانال مالی ایران و سوئیس کانال مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۸۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوب برای اورتون؛ فرهاد مشیری از توافق برای فروش باشگاه خارج می‌شود

پس از بقا در لیگ برتر، به نظر می‌رسد خبر خوب دیگری برای تافی‌ها وجود دارد. 

طرفداری | کمپانی 777 که برای تصاحب مالکیت اورتون با فرهاد مشیری به توافق رسیده بود، در کنار اتهام کلاهبرداری شرکت‌های زیرمجموعه، در اثبات توانایی‌های مالی خود ناکام مانده است. 

به گزارش پل جویس از تایمز؛ فرهاد مشیری در حال بررسی لغو توافق فروش اورتون به شرکت آمریکایی 777 پارتنرز است. این تصمیم به دلیل تردیدهای مداوم در مورد توانایی‌های مالی این شرکت اتخاذ شده است. طرفین برای 94.1 سهام باشگاه در سپتامبر به توافق رسیده بودند، اما با توجه به ناکامی در تطابق با برخی از الزامات لیگ برتر برای مالکان و مدیران جدید، تایید نهایی این توافق صورت نگرفت. در صورت خروج مشیری از توافق، مالک اورتون باید شخصا تامین مالی باشگاه را برعهده بگیرد یا به دنبال منابع جایگزین باشد. طی ماه‌های اخیر کمپانی آمریکایی برای اداره امور اجرایی اورتون و ادامه ساخت ورزشگاه جدید تافی‌ها، 200 میلیون پوند به صورت وام به باشگاه تزریق کرده بود. 

دیگر تیم‌های تحت مالکیت 777، مثل هرتابرلین، جنوا، ستاره سرخ، استاندارد لیژ با مشکلات مالی و خطر محرومیت از نقل و انتقالات مواجه شده‌اند. هیئت مدیره اورتون روزهای گذشته از میلیاردر ایرانی درخواست کرد که سایر پیشنهادهای خریداران را بررسی کند. 

از دست ندهید ????????????????????????

درد بی‌پایان؛ چهره ناصر الخلیفی بعد از حذف مقابل دورتموند (عکس) ادین ترزیچ، هوادار دیروز، سرمربی فینالیست امروز داروین نونیز به شایعات پیوستن به بارسلونا قوت بخشید! سوتی عبدالله ویسی روی آنتن زنده؛ تخلف پاداش 3.5 میلیاردی فولاد؟ 

دیگر خبرها

  • ورود طوفان وحشتناک شن به شهر بردسکن (فیلم)
  • خبر خوب برای اورتون؛ فرهاد مشیری از توافق برای فروش باشگاه خارج می‌شود
  • بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
  • ورود برج‌های واحد CCR به شرکت پالایش نفت تهران
  • سامانه «۴۵۵۰۰» آماده دریافت گزارش تخلفات انتخاباتی
  • ایران در حوزه صادرات توانمندی‌های فناوری در تراز بین المللی قرار گرفته است
  • همبستگی دانشجویان سوئیسی با غزه
  • بلاروس آماده میزبانی مذاکرات صلح اوکراین است
  • اوکراین و غرب آمادگی گفت‌وگوی جدی با روسیه را ندارند
  • لاوروف: غرب و اوکراین برای مذاکره جدی با روسیه آماده نیستند